Höganäs Keramiks Blogg

En resumé över 2010

Posted in Historia by Jannice on 3 januari, 2011

Bild: Jannice Wistrand

Kom ni ihåg hur den här bloggen började för ett halvår sedan? Jag talade om det gamla Höganäskruset som legat till grund för den nya Höganäs Keramikserien. Hur gick det sen då? Med lanseringen? De nya produkterna? Försäljningen och mottagandet?

Presseventet i september blev en härlig tillställning och Den Nya Höganäs Keramikserien blev snackis runt om i såväl i tidningsbranschen som hos bloggare. Front tjejerna fick ta emot Torsten och Vanja Söderbergs pris på 1 miljon kronor för sina kunskaper när det gäller formgivning. Försäljningen har gått fint i butik och många med mig väntar nu på vad som ska komma härnäst när det gäller den nya serien. Bloggen visade sig bli mycket omtyckt och det beslöts att vi (Fiskars group och jag) skulle utveckla denna till en designblogg som kommer lanseras inom kort på ny adress.

Här hemma har julpyntet så sakteliga börjat bytas ut mot tulpaner och pärlhyacinter. Just nu bankar mitt hjärta lite extra för den vita blanka  keramiken, tillsammans med den grafitgrå och vårigt puderrosa. Tillsammans blir de ett fint giftermål och skvallrar om att vi går mot ljusare tider igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: