Höganäs Keramiks Blogg

Förberedelserna inför presseventet i Stockholm

Posted in Bakom kulisserna, Event, Nya Höganäs Kermik serien, Press by Jannice on 2 september, 2010

I Gamla stan har koncernen ett kontor med Showroom. En fantastisk lokal med öppna ytor, högt till tak och fantastiska fönster.

Förberedelserna började redan i fredags och Ulrika som har varit en av huvudpersonerna inför eventet hade full show att se till så mat, keramik, skyltar och rekvisita var på plats.

Holger utgår från Stockholmskontoret och är butiksutvecklare. Hans meritlista är lång och han har arbetat med allt från skyltning på NK till butiker, showrooms och event. Här är han i full gång med att få upp skyltarna till entrén.

110 goodiebags hade packats. Allt höll en fin profil med genuina papperspåsar med en handtryckt stämpel på framsidan. Helt i linje med den Nya Höganäs Keramikseriens uttryck.

Helt plötsligt började rummet fyllas av väldoftande kryddor...

.....och vacker rekvisita.

Lotta Agaton hade kommit!

Lotta Agaton, är en av landets främsta stylister är flitigt anlitad av alla branscher och var med och startade tidningen Residence för 10 år sedan. Hon har skött all styling inför presseventet, samt lifestyle- och produktbilderna till den nya broschyren.

Allt började komma på plats och mycket av rekvisitan höll ett trätema för att inte konkurrera med keramiken som skulle lyftas fram. Vackert och nytänkande.

Lotta hade låtit beställa de olika träprodukterna från en lokal snickare. Fantastisk vackra krukor som vi absolut kommer se mer av framöver.

På eftermiddagen kom SVT och kulturnyheterna på besök och gjorde ett reportage om den Nya Höganäs Keramikserien och Front.

Reportaget blev mycket bra och finns att titta på i inlägget före detta för dig som missade det.

Efter intervjun gjordes en sista check. Allt var på plats....

.... och det var bara att invänta morgondagen. (Bilder: Jannice Wistrand)

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Simplicity Ni får ha lite tålamod.... said, on 2 september, 2010 at 11:51

    […] bilder på Höganäs Keramik bloggen, har inte tid att göra ett likadant här, så kika in HÄR så länge, så ska jag sätta mig ner och lägga upp mingelbilderna också. Sen ska jag ägna mig […]

  2. […] väl inte missat att Jannice på Simplicity skriver en kampanjblogg för just Höganäs keramik? Se fler fina bilder från förberedelserna inför eventet […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: