Höganäs Keramiks Blogg

En närmare titt på borden

Posted in Bakom kulisserna, Event, Nya Höganäs Kermik serien, Press by Jannice on 2 september, 2010

Innan bilderna från presseventet vill jag visa er närmare bild på de olika borden. Borden som Lotta stylade var uppdelade i Färg, Form, Äta, Laga, Fika och Present. Detta för att visa den bredd den nya serien har, samt också tydligt visa besökarna vad som kommer finnas ute på marknaden i mitten av oktober, både i färg och form. För du vet väl om att alla produkter finns i alla sju färger.

Att FIKA med familj, vänner, någon man tycker om ger värme i vardagen. Att blanda puderrosa, grått och vitt i dukningen gör stunden om än vackrare.

ÄTA är en stor del av våra liv. Varför inte göra det med sköna föremål, såväl på vardagar som till fest.

Perfekta PRESENTEN till någon du tycker om. Ge bort med värme.

Den nya serien kommer under 2011 kompletteras med fler produkter under kategorin LAGA, men visst finns det redan underbara skålar att använda sig av när man dukar upp till middag och med måttet stämplat på skålarna, har man koll på hur mycket deg eller pastasallad man gjort. Smart och vackert på samma gång.

De sju olika glasyrerna som finns att välja emellan är vit blank, vit matt, grå, blå, röd, rosa och neutral beige (lerans färg med genomskinlig glasyr). Vilken är din favorit?

De olika formerna är många, men formgivarna Front har hela tiden haft det gamla Höganäskruset som utgångspunkt och i varje produkt finns det något som tar upp formen, stämpeln, hänklarna eller den råa ytan undertill. En ny form, med hänsyn till historien och det hållbara.

Bilder: Jannice Wistrand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: